Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka u Teresy, RODZINNE Wczasy w Górach

Adres obiektu Kazimierza Wielkiego 64, 33-383 Tylicz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Janzel z Lodzi
Dodano: 2014-04-22
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-08-31
 
 
    

Czyste, zadbane pokoje i studia, jedzenie rewelacyjne, domowe, z deserami :) Dom otoczony zielenią. Dzieci miały dużo radości na placu zabaw, w basenie i na farmie zwierzęcej. Wieczorem mieliśmy Grilla z regionalnymi smakołykami, z muzyką :) Atmosfera i podejście Pani Teresy sprawiły, że wrócimy w wakacje. Polecamy, rodzinka Janzel z Lodzi


 
 

Rodzina Szindlerów
Dodano: 2013-06-24
Pobyt od: 2013-06-11 do 2013-06-16
 
 
    

Witam! Byliśmy całą rodzinką w Tyliczu u Pani Teresy (www.tylicz.net.pl). Pokój Studio, który dostaliśmy był idealny dla naszej 4 os. rodziny. Dom otoczony zielenią z różnymi atrakcjami dla dzieci, miały one dużo radości na placu zabaw, trampolinie i na farmie zwierzęcej. W pobliżu basen! Wieczorem mieliśmy Grilla z regionalnymi smakołykami i muzyką smile Pani Teresa gotuje naprawdę rewelacyjnie, nie było problemu, aby uwzględnić dietę dla syna. Wszyscy pamiętamy domowy sernik...smile A co równie ważne, to indywidualne podejście do KAŻDEGO z gości!! Szczerze polecamy!


 
 

Ewa z mezem i dziecmi
Dodano: 2013-04-03
Pobyt od: 2013-01-18 do 2013-01-21
 

Bardzo fajne miejsce do wypoczynku w szczegolnosci dla rodzin z dziecmi i tych ktorzy lubia dobrze zjesc. Dziekujemy za pyszne domowe dzemy. Polecamy wszystkim wypoczynek u Pani Teresy!


 
Ada
Dodano: 2011-12-30
Pobyt od: 2011-12-21 do 2011-12-27
 

Wielkie podziękowania dla Pani Tereni oraz tak wspaniałych i przemiłych córek,a mianowicie Marty,Joasi i Saruni za miłą,serdeczną atmosferę świąteczną jak również za wspaniałe domowe wyśmienite potrawy,których mieliśmy okazję kosztować. Bardzo dziękujemy i do szybkiego zobaczenia !!! Gorące pozdrowienia dla przemiłych Pań jak również dla Pana Ryszarda!!!!! Ada,Marek oraz dzieci Sara,Nadja,Clara


 
Alicja i Włodek
Dodano: 2011-02-08
Pobyt od: 2011-01-31 do 2011-02-06
 

Spędzilismy u pp.Sekułów cudowne ferie. Piekne okolice, cisza i spokój. Wypoczęlismy cudownie, pokosztowalismy smacznych potraw i wypieków p.Teresy. Pokoje eleganckie, czyste. Aż żal było wyjeżdżać!Polecamy! A my do Państwa Sekułów wrócimy niebawem. Alicja i Włodek


 
Marianna, Andrzej i maluszki
Dodano: 2005-11-01
 

Swietnie miejsce do wypoczynku w szczegolnosci dla rodzin z dziecmi i tych ktorzy lubia dobrze zjesc. Polecamy innym wypoczynek u Pani Teresy!


 
Agata z mezem i dziecmi
Dodano: 2005-11-01
 

Bardzo dziekujemy Pani Teresie za zorganizowanie nam wspaniaego wypoczynku z wysmienita kuchnia i super atmosfera. Goraco polecamy te kwatere wszsytkim. My napewno tam wrocimy!!!!!!!!!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie